Vosí úlky s likérem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Cukr moučka 50 g
  • Máslo 50 g
  • Cukr moučka na náplň 130 g
  • Vaječný likér 1 lžíce
  • Kakao 1 lžíce
  • Piškoty 150 g
  • Máslo na polevu 150 g
  • Kondenzované mléko 1 lžíce

Postup

  • 1

    Máslo necháme změknout a v misce ho utřeme s cukrem, kakaem, likérem kondenzovaným mlékem, piškoty rozdrtíme na prášek a přidáme do směsi. Těsto dáme vychladit do lednice.

    Mezitím si ze změklého másla, cukru a vaječného koňaku umícháme náplň. Vaječný koňak přidáváme podle konzistence tak, aby nebyla náplň příliš tekutá.

    Formičku vysypeme moučkovým cukrem, uděláme si kuličku z těsta a vytvoříme důlek. Do důlku dáme náplň,a navrch posadíme celý piškot. A je hotovo. Takto si vyrobíme všechny kousky. Jde to od ruky jedna radost.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace