výborný domácí dort


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Bílek 4 ks
  • Prášek do pečiva 0.5 ks
  • Žloutek 4 ks
  • Jahodová marmeláda 1 ks
  • Mouka polohrubá 160 g
  • Cukr krupice 160 g
  • Teplá voda 4 lžíce
  • Pudinkový krém 1 ks

Postup

  • 1

    Žloutky s cukrem ušleháme do pěny, přidáme ostatní suroviny a zamícháme v hladké těsto. Nalijeme do formy a necháme upéct. Po upečení rozřízneme a naplníme nejdříve jahodovou marmeládou a pak pudinkovým krémem.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace