Zapečená bramborová kaše s rybími nugetkami


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 1 hodin
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Mouka hladká 2 lžičky
  • Sůl dle potřeby
  • Vejce 2 ks
  • Brambory 600 g
  • Bylinky na ozdobu
  • Olej slunečnicový dle potřeby
  • Máslo 50 g
  • Strouhanka 200 g
  • Rybí filé 300 g

Postup

  • 1

    Brambory oloupeme, nakrájíme na menší kousky a uvaříme v osolené vodě doměkka. Scedíme je a ještě horké prolisujeme lisem na brambory (nebo je rozšťoucháme).

  • 2

    Do brambor vmícháme máslo, hmotu dáme do cukrářského sáčku a nastříkáme do ohnivzdorných misek. Kaši zapečeme dozlatova pod rozpáleným grilem.

  • 3

    Mezitím nakrájíme očištěné rybí maso na kousky. Osolíme je, obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Rybí nugetky postupně smažíme v rozehřátém oleji a dáváme na papírovou utěrku, aby odsála přebytečný tuk.

  • 4

    Nugetky rozdělíme do misek na zapečenou kaši a pokrm ozdobíme bylinkou. Podáváme se salátem z čerstvé zeleniny.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace