Zapečené krůtí maso se sýrem a paprikovou omáčkou


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 40 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Sýr a zeleninovou omáčku byste měli mít ve spíži vždycky po ruce. Když nezbývá čas na velké vyvařování, stačí jen dokoupit nebo rozmrazit maso a rychlá večeře může být na stole za chvilku.

Suroviny

  • Krůtí filet 4 ks
  • Olej 2 lžíce
  • Pepř dle chuti
  • Sýr mozzarella 200 g
  • Sůl dle chuti
  • Peperonatka pod masíčko Znojmia 340 g

Postup

  • 1

    >>ZNOJMIA Peperonatka Pod masíčko 340g koupíte na oficiálním e-shopu Hamé<<

    Krůtí maso vložte mezi dva pláty potravinářské fólie a paličkou rozklepejte. Potřete lžící oleje, osolte a opepřete.

     

  • 2

    Zapékací misku vymažte zbylým olejem. Nalijte pepperonatku a na ni položte plátky masa. Poklaďte nakrájenou mozzarellou, překryjte alobalem a dejte péct na 180 oC.

     

  • 3

    Po 20 minutách odkryjte a ještě čtvrthodiny dopečte, aby se sýr pěkně roztavil.

  • 4

    TIP!

    • K tomuto zeleninovému jídlu se skvěle hodí bramborová kaše s cuketou. Jednoduše přidejte půlku cukety a uvařte ji spolu s brambory. Rozmačkejte šťouchadlem a dál připravujte jako běžnou bramborovou kaši s trochou teplého mléka a máslem.


Nahrávám