Zapečené žampiony


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 30 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Žampióny 400 g
  • Máslo 1 lžíce
  • Pepř mletý černý dle chuti
  • Sýr balkánský 100 g
  • Cherry rajčátka 100 g
  • Sůl dle potřeby
  • Pažitka 0.5 svazek

Postup

  • 1

    Žampiony omyjeme a odkrojíme nožičky. Nožičky a rajčata nakrájíme na menší kousky a dáme do kastrůlku na rozehřáté máslo. Osolíme, opepříme a dusíme 6-7 minut.

  • 2

    Hotovou směsí naplníme hlavičky žampionů. Náplň posypeme rozdrobeným balkánským sýrem a nasekanou pažitkou.

  • 3

    Žampiony rozložíme na grilovací mřížku a grilujeme asi 10 minut. Podáváme s pečivem.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace