Závitky z uzeného masa s kysaným zelím


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 1 hodin
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Cibule 1 ks
  • Cukr krupice 1 lžíce
  • Olej rostlinný 2 lžíce
  • Pepř mletý černý dle chuti
  • Maso uzené 8 plátků
  • Zelí kysané 250 g
  • Sůl dle chuti
  • Kmín 0.5 lžička
  • Tymián dle chuti

Postup

  • 1

    Kysané zelí vymačkáme a překrájíme nožem na menší kousky. Přidáme najemno nakrájenou cibuli, cukr a kmín a promícháme.

  • 2

    Plátky uzeného masa rozložíme a posypeme tymiánem. Kysané zelí rozdělíme na plátky uzeného masa, osolíme, opepříme a opatrně zavineme. Upevníme je párátkem a potřeme olejem.

  • 3

    Závitky naskládáme do zapékací misky, podlijeme trochou vody a zapečeme v troubě při 180 °C. Hotové závitky podáváme s vařenými bramborovými noky a ozdobíme je jarní cibulkou.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace