Zeleninový guláš s brokolicí


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 50 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Cibule 1 ks
  • Paprika zelená 200 g
  • Brambory 400 g
  • Sůl dle potřeby
  • Pepř mletý černý dle chuti
  • Tymián na ozdobu
  • Paprika červená 200 g
  • Brokolice 200 g
  • Olej rostlinný 2 lžíce
  • Mletá paprika sladká 1 lžička
  • Cherry rajčátka 200 g

Postup

  • 1

    Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Papriky omyjeme a pokrájíme na nudličky. Brokolici očistíme a rozdělíme na drobné růžičky. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky.

  • 2

    V hrnci rozehřejeme olej a lehce osmahneme cibuli a proužky paprik. Zaprášíme sladkou paprikou a promícháme. Podlijeme trochou vody a dusíme asi 10 minut. Poté přidáme nakrájené brambory, brokolici a zalijeme dostatečným množstvím vody. Dochutíme solí a pepřem a vše dusíme doměkka.

  • 3

    Asi deset minut před dokončením vmícháme do guláše na poloviny nakrájená rajčátka. Nakonec ozdobíme snítky tymiánu a podáváme s celozrnným pečivem nebo chlebem.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace