4 porce
příprava 20 minut příprava + 10 minut grilování

Suroviny:

  • 400 g mletého masa (mix hovězího a vepřového)
  • 1 vejce
  • 2–3 lžíce kečupu Otma Gurmán jemný + na hotdog
  • 1 lžíce dijonské hořčice
  • 4 jarní cibulky
  • oregano
  • sůl a pepř
  • 4 bagety
  • ledový salát, cherry rajčátka na ozdobu

Postup:

Mleté maso smíchejte s vejcem, kečupem, hořčicí, nasekanou cibulkou, dochuťte solí, pepřem a sušeným nebo čerstvým oreganem. Vytvořte kebaby a napíchněte je na špejle. Grilujte pozvolna na pánvi dozlatova z obou stran, je-li potřeba, potřete pánev olejem. Bagety na hotdog rozřízněte podélně a ještě zakapejte kečupem, vložte do nich kebaby, ledový salát, cherry rajčátka a přiklopte. Zatímco si každou bagetu podržíte, stáhněte špejle. Bagety můžete ještě zlehka prohřát v troubě nebo na grilovací pánvi.

Kečup Otma Gurmán koupíte na oficiálním e-shopu Hamé.