Beyoncé
Zpěvačka si během svém 22denní veganské diety oblíbila směs z kadeřavé kapusty, okurky, jarní cibulky, mrkve, koriandru, bazalky, řasy nori a opečených mandlí.  K tomu nesměla chybět zálivka z tahini, citronové šťávy, olivového oleje, česneku a sezamového oleje.

Jennifer Lopez
Kadeřavá kapusta je hit. Lopez si na něj rozdrobí sýr queso blanco podobný tvarohu, posype opečenými dýňovými semínky, přidá citronovou šťávu, olivový olej a nasekanou šalotku.

Julia Roberts
Pretty Woma „ujíždí“ na salátu s italskou slaninou pancetta, ztraceným vejcem, španělským sýrem manchego, růžičkovou kapustou a pistáciemi, zalitý olivovým olejem a octem z červeného vína. Oblíbila si ho, když s kamarádem Georgem Clooneym obědvali v oblíbené vinařské oblasti v údolí Napa v Kalifornii.

Kate Hudson
Jedním z jejích nejoblíbenějších jídel je trochu netradiční salát. K rukole, sýru feta a šalotkám totiž přidává kousky melounu.

Jennifer Aniston
Herečka nezapře se řecké kořeny a do salátu si ráda dává sýr feta. Kromě toho také bulgur, okurky, mátu, červenou cibuli, cizrnu, petržel, a pistácie.

Miranda Kerr
Nejvíc ze všech se zřejmě nají australská modelka. Čerstvý špenát, fenykl, karotky, rajčata a zelené olivy v zálivce s citronovou šťávou totiž doplní grilovaným lososem.

Gisele Bündchen
Brazilská kráska drží co se jídla týká i svého manžela a dvě děti. Vyhýbají se cukru, bílé mouce, mléčným výrobkům, i třeba soli s jodem, používají jen tu himalájskou. Do salátu si pak dává cherry rajčata, kadeřavou kapustu, brokolici, červenou řepu, sladké brambory, quinou, avokádo a řeřichu.

Selena Gomez
Mladá zpěvačka si pochutná na směsi listových salátů s krůtím masem, avokádem a fazolemi. Super salát, jak se mu říká, si pak zalije dresinkem z octa z červeného vína, olivového oleje, dijonské hořčice a citronové šťávy.

Jessica Alba
Herečka má ze všeho nejraději jen lehký salát ze strouhané mrkve, cherry rajčat, avokáda, citronové šťávy a olivového oleje.

Chrissy Teigen
Modelka si recept vymyslela sama. Nejdříve si „vylepší“ vlašské ořechy. Spaří je v horké vodě, pak rychle obalí v cukru, který se na nich rozpustí. Na 45 sekund je pak osmaží v oleji a teplé pak obalí v kajenském pepři, skořici a troše soli a klasického pepře.  Skvěle doplní listy hlávkového salátu, jablko, červenou cibuli a sýr s modrou plísní. Dresink si vytvoří z olivového oleje a octa z červeného vína.

Vyzkoušejte také třeba osvěžující okurkový salát s mátou

Potřebujete:

  • Okurka salátovka 1 ks
  • Okurky 7 - 9 cm Znojmia 8 ks
  • Šťáva z citronu 1 ks
  • Sůl 0.5 lžička
  • Rajče 200 g
  • Máta 1 svazek
  • Olej olivový 2 lžíce

Příprava:
V malé misce si připravte dresink – smíchejte olivový olej, citronovou šťávu a sůl a dobře prošlehejte.Nakládané okurky nakrájejte na kolečka, salátovou okurku a rajčata na kostky. Přesuňte do salátové mísy a přidejte nasekanou mátu. Zalijte připraveným dresinkem a dobře promíchejte. Podávejte s čerstvým pečivem.