Bůčková pomazánka se salsou z kyselých okurek a kaparů


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 10 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Pozvali jste si domů pár kamarádů na hokej a trochu jste podcenili přípravu? Tenhle recept vám vytrhne trn z paty a kamarádům se jistě zavděčíte. Nebojte se, zvládnete to i s minimální kulinární průpravou.

Suroviny

  • Sůl špetka
  • Chleba 4 plátky
  • Červená cibule 50 g
  • Ocet vinný červený dle chuti
  • Cukr moučka špetka
  • Kapary 20 g
  • Okurky 5-7 cm Znojmia 100 g
  • Staročeská bůčková paštika Hamé Premium 1 konzerva

Postup

  • 1

    Nejdříve oloupeme středně velkou červenou cibuli a poté ji najemno nakrájíme.

  • 2

    Nakrájenou cibuli vložíme do misky, lehce osolíme, zakápneme červeným vinným octem a přidáme trochu moučkového cukru. Vše zamícháme.

  • 3

    Bůčkovou pomazánku namažeme na chleba.

  • 4

    Dozdobíme okurkami a kapary. Na závěr přidáme marinovanou cibuli.


Nahrávám