- 
		Druh jídlanapříklad: Polévka 
- 
		Typ kuchyněnapříklad: Asijská … 
- 
		Typ strávníkanapříklad: Děti 
- 
		Sezóna/Příležitostnapříklad: Svačinka 
například: Polévka
například: Asijská …
například: Děti
například: Svačinka
V české kuchyni se běžně nepotýkáme s přebytky krůtího masa jako v Americe na Den díkůvzdání, odkud pochází tento recept. To ale nebrání, abychom si tuto dobrotu nevychutnali stejně dobře.
Cibulky oloupejte a celé je opékejte na olivovém oleji asi 5 minut, až začnou zlátnout. Pak je posypejte cukrem a nechte krátce zkaramelizovat. Osolte, opepřete a podlijte 50–100 ml vody. Občas zamíchejte a nechte cibulky vařit zhruba 20 minut, dokud se veškerá voda nevypaří. Čím déle se cibulky vaří, tím jemnější a sladší mají chuť.
Bagety podélně rozkrojte na poloviny. Dolní část potřete hrubozrnnou hořčicí, horní Hamé brusinkami a naplňte krůtí šunkou a cibulkami.
TIP! Pokud neseženete cibulky čerstvé, použijte klidně nakládané – třeba od Znojmia. Recept funguje stejně. Přidejte k cibulkám pár snítek tymiánu.