Snídaňové koláčky


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 30 minut
  • 6 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Extra Jam Hamé jahoda
  • Čerstvý krémový sýr 100 g
  • Jahody na ozdobu
  • Listové těsto 275 g
  • Cukr moučka na posypání

Postup

  • 1

    Listové těsto lehce rozválejte a rozdělte na čtverce (cca 10x10 cm).

  • 2

    Jeden čtverec si pomyslně rozdělte na dva trojúhelníky a na jednu polovinu dejte lžičku čerstvého sýra a lžičku Hamé Extra Jamu jahoda. Přiklopte druhou polovinou a vidličkou upěchujte kraje. Tento postup můžete zopakovat i u dalších dílů těsta nebo sledujte naše video a naučte se další tvary.

  • 3

    Připravené koláčky dejte na plech vyložený pečícím papírem a vložte do trouby předehřáté na 200 °C a pečte dozlatova cca 10-15 minut.

  • 4

    Vychladlé koláčky pocukrujte a podávejte s čerstvými jahodami.


Nahrávám