Chalupářská snídaně


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 20 minut
  • 2 porce
  • Začátečník

Když začínají chladna z rána a léto ztrácí na síle, je potřeba začít den pořádnou snídaní.

Suroviny

  • Dalamánek 4 ks
  • Vejce 4 ks
  • Moravské uzené Hamé vynikající kvalita 1 ks
  • Sýr tvrdý 100 g

Postup

  • 1

    >>Moravské uzené, masová konzerva 340g HAMÉ koupíte na oficiálním e-shopu Hamé<<

    Nejdřív si dejte předehřát troubu na 180 °C.

     

  • 2

    Odkrojte vršek dalamánků a vydlabejte část střídky. Vnitřek naplňte nakrájeným uzeným masem, rozklepněte do každého jedno vajíčko a posypejte strouhaným sýrem.

  • 3

    Přesuňte na plech a dejte na 10–15 minut zapékat do horké trouby. Hotové ihned podávejte.


Nahrávám