Hotdog s okurkovým relishem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 20 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Američané dovedou z hotdogů udělat vrcholné číslo grilovačky. Však se také ve Spojených státech ročně spořádá neuvěřitelných 20 miliard párků v rohlíku! Trik je totiž v tom, jaké dobroty na upečený párek navršíte. S pikantním okurkovým relishem to jednoznačně bude stát za to.

Suroviny

  • Okurky 5-7 cm Znojmia 8 ks
  • Cibule 1 ks
  • Hořčice plnotučná 2 lžíce
  • Bageta 4 ks
  • Paprika červená 0.5 ks
  • Hořčice hrubozrnná 2 lžíce
  • Párky 4 ks
  • Med 1 lžíce

Postup

  • 1

    Okurky nasekejte na drobné kostičky. Papriku zbavte semínek a také nakrájejte nadrobno, stejně tak cibuli.

  • 2

    Na relish si v misce smíchejte med, hrubozrnnou hořčici a lžíci okurkového láku. Přidejte nakrájené okurky, papriky i cibuli. Nakonec dejte do mísy také jednu lžíci plnotučné hořčice a dobře promíchejte.

     

  • 3

    Na grilu opečte párky. Housky překrojte, potřete zbylou hořčicí a doprostřed vložte opečený párek. Nahoru navršte relish a hned podávejte.

     

  • 4

    TIP

    • Hrubá struktura je pro relish typická. Jestli si ale chcete ušetřit práci, můžete okurky také nastrouhat.
    • Relish můžete také zkusit do hamburgerů, ke klobásám nebo opečenému masu


Nahrávám