- 
		Druh jídlanapříklad: Polévka 
- 
		Typ kuchyněnapříklad: Asijská … 
- 
		Typ strávníkanapříklad: Děti 
- 
		Sezóna/Příležitostnapříklad: Svačinka 
například: Polévka
například: Asijská …
například: Děti
například: Svačinka
Jestli milujete burgery, nemusíte se jich vzdát ani na silvestra a své hosty překvapíte efektními miniaturami. Nebojte se netradičního koření pro masovou směs. Z celkové chuti gentlemansky zmizí a při jídle budete vnímat jenom intenzivní chuť voňavého a šťavnatého masa.
Jalovec a hřebíčky roztlučte v hmoždíři na jemný prášek. Pokud byste měli koření mleté, použijte půl lžičky od každého.
Ze směsi vytvarujte malé burgery o průměru zhruba 5 cm. Dejte je na půl hodiny vychladit a zatím si připravte majonézu.
Vychlazené burgery potřete olejem a opečte na pánvi 4 minuty na každé straně. Můžete je také ogrilovat v troubě.