-
Druh jídla
například: Polévka
-
Typ kuchyně
například: Asijská …
-
Typ strávníka
například: Děti
-
Sezóna/Příležitost
například: Svačinka
například: Polévka
například: Asijská …
například: Děti
například: Svačinka
Zkuste s námi letošní Vánoce bez kapra a majonézového salátu. Náš salát je chutný a lehký a mořská treska zastoupí kapra na vánoční tabuli naprosto suverénně. A vás může hřát vědomí, že jsme si nejen pochutnali, ale i udělali něco pro své zdraví.
>>Okurky 5 - 7 cm 660g ZNOJMIA koupíte na oficiálním e-shopu Hamé<<
Brambory omyjte a ve slupce uvařte v osolené vodě. Nechte dobře vychladnout a teprve potom oloupejte. Nakrájejte na plátky a přesuňte do mísy.
Zalijte olivovým olejem a octem a promíchejte. Přidejte okurky nakrájené na kolečka, nasekané ančovičky, jemně nakrájenou cibuli i petrželku a ještě jednou promíchejte. Dochuťte solí a čerstvě mletým pepřem a uložte do chladu.
Rybí filety osušte papírovou kuchyňskou utěrkou a lehce posolte. Připravte si tři hluboké talíře na obalování v trojobalu. Do prvního nasypejte hladkou mouku, v druhém prošlehejte vajíčka s mlékem a ve třetím smíchejte strouhanku s parmazánem.
Tresku postupně obalte ve všech vrstvách trojobalu - nejprve v hladké mouce, potom ve vajíčku a nakonec v parmazánové strouhance. Hotové filety osmažte na rozpáleném oleji dozlatova.