Andělský perník


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Mouka hladká 2 hrnky
  • Cukr vanilkový 1 sáček
  • Prášek do pečiva 1 sáček
  • Kypřící prášek 1 sáček
  • Olej slunečnicový 1 hrnek
  • ořechy mleté 1
  • Jablka nastrouhaná 1 ks
  • Cukr krystal 1 hrnek
  • Kakao 3 lžíce
  • Vejce 2 ks
  • Mouka polohrubá 1 hrnek
  • Pikantní marmeláda 3 lžíce
  • Kypřící prášek do perníku 1 ks
  • Mletá skořice 1 lžička

Postup

  • 1

    Do jedné mísy smícháme všechny sypké suroviny a do druhé mísy dáme tekuté suroviny, které rozšleháme a pak vmícháme do sypkých surovin s moukou.

  • 2

  • 3

    Na plech dáme pečící papír, vylijeme na něj těsto a pečeme tak 40 minut ve středně vyhřáté troubě. Pomažeme čokoládovou polevou, můžeme ještě posypat kokosem, nebo mletými ořechy.

  • 4


Nahrávám