Caprese do skleničky


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Mozzarella mini 10 ks
  • Bazalka 10 lístků
  • Olej olivový 100 ml
  • Pepř čerstvě mletý
  • Rajčata cherry 10 ks
  • Sušená rajčata v oleji 10 ks
  • Hrubá sůl

Postup

  • 1

    Mini mozzarelly slijte, nakrájejte na půlky a vložte do větší mísy. Rajčátka omyjte a nakrájejte na půlky. Sušená rajčátka nakrájejte na kousky. Bazalku také omyjte a lístky natrhejte na větší kousky. V míse vše jemně promíchejte, osolte a opepřete, vložte do připravené sklenice. Obsah sklenice zalijte kvalitním olivovým olejem. Sklenici schovejte na dva dny do lednice. Podávejte s čerstvým pečivem.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace