Chalupářské špízy


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Klobásová směs Hamé 2 plechovky
  • Klobása grilovací 1 ks
  • Sůl
  • Paprika červená 1 ks
  • Brambory 3 ks
  • Česnek 2 stroužky
  • Cibule
  • Pepř
  • Paprika mletá lžička

Postup

  • 1

    >>Klobásová směs HAMÉ 180g koupíte na oficiálním e-shopu Hamé<<

    Klobásovou směs vyjměte z konzervy a  nakrájejte na kostky. Na menší kousky nakrájejte i papriku, brambory a cibuli. Klobásu nakrájejte na kolečka.

  • 2

    V konzervě zbylý tuk ze směsi přendejte do mističky a nechte rozehřát. Promíchejte s prolisovaným česnekem, mletou paprikou a solí a pepřem

  • 3

    Maso a zeleninu navlékněte na dřevěné špízové jehly a potřete tukem.

  • 4

    Grilujte 20 minut.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace