Domácí vege ravioly


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 1 hodin
  • 4 porce
  • Zkušený kuchař

Suroviny

  • Mouka hladká 400 g
  • Voda dle potřeby
  • Mexická sojová pomazánka 170 g
  • Rozmarýn 2 hrsti
  • Pepř na dochucení
  • Vejce 5 ks
  • Olivový olej 1 lžička
  • Máslo 1 lžíce
  • Sůl na dochucení

Postup

  • 1

    >>EasySandwich mexická sojová pomazánka HAMÉ 170g koupíte na oficiálním e-shopu Hamé<<

    Smíchejte mouku se 4 vejci a olivovým olejem. Podle potřeby přidejte vodu a vypracujte pružné těsto. Nechte alespoň 30 minut odležet v lednici.

  • 2

    Odleželí těsto rozdělte na čtyři kusy a z každého vyválejte plát (cca 3 mm vysoký). Panákovou skleničkou vykrojte kolečka (musí být vždy sudý počet).

  • 3

    Zbylé vejce rozkvedlejte. Na spodní kolečko ravioly dejte doprostřed ½ lžičky pomazánky. Okraj pomažte vejce a přiložte horní díl a po obvodu přimáčkněte vidličkou.

  • 4

    Ravioly vařte v osolené vroucí vodě (hotové ravioly vyplavou zhruba po třech minutách).

  • 5

    Na pánvičce rozpusťte máslo, přidejte rozmarýn a hotové ravioly a lehce osmahněte.

  • 6

    Posypejte strouhaným parmazánem, promíchejte a podávejte.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace