Hotdogy s nakládaným zelím


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Párky, kečup, zelí a červená cibule? Možná se to nezdá, ale tohle je grilovací kombo letošní grilovací sezóny!

Suroviny

Náplň

  • Červená cibule 4 ks
  • Ocet balsamico 2 lžíce
  • Tymián 1 snítka

 

  • Třtinový cukr 1 lžíce
  • Máslo 1 lžíce
  • Sůl 1 špetka

Příloha

  • Bagetka malá 4 ks
  • Klobáska nebo párek 4 ks

 

  • Kečup jemný Otma Gurmán 8 lžic
  • Kysané zelí Znojmia 8 lžic

Postup

  • 1

    Dejte párky na gril a připravte si mezitím karamelizovanou cibulku. Cibule nakrájejte na měsíčky.

  • 2

    Na pánvi rozehřejte máslo, přidejte cibuli, tymián a zprudka vše osmahněte dozlatova. Pak přisypte třtinový cukr, cibulku nechte zkaramelizovat, stáhněte oheň a pomalu duste. Nakonec přilejte balsamico, osolte a pěkně promíchejte.

  • 3

    Bagetky rozkrojte podélně a nechte je prohřát na grilu. Párečky už budou možná hotové, tak je stáhněte na připravený tác. Bagety potřete dávkou kečupu, přidejte párky, zelí a navrch cibulku. Dobrou chuť!


Nahrávám