Jahodové koblížky


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Tvaroh tučný 250 g
  • Prášek do pečiva 1 ks
  • Olej slunečnicový 1 lžíce
  • Extra Jam jahoda Hamé méně sladký 1 ks
  • Vejce 3 ks
  • Mouka hladká 200 g
  • Cukr moučka 1 dle potřeby

Postup

  • 1

    Tvaroh promíchejte s vejci, přisypejte přes sítko mouku a kypřící prášek. Vařečkou vymíchejte těsto. 

  • 2

    V hluboké pánvi nebo v hrnci rozpalte slunečnicový olej. Koblížky do něj dávkujte dvěma lžícemi. Případně z těsta můžete předem na pomoučené ploše vyválet kuličky.

  • 3

    Kuličky smažte do zlatova, bude to trvat několik minut. Musíte je hlídat a otáčet.

  • 4

    Ještě horké koblížky obalte v cukru. 

  • 5


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace