Kuřecí ragú s rýží


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Kuřecí prsa 750 g
  • Máslo přepuštěné 2 lžíce
  • Kari 0.5 lžička
  • Vývar 200 ml
  • Cibule 3 ks
  • Rajčatové pyré OTMA 3 lžíce
  • Kurkuma 0.5 lžička
  • Žampióny 250 g

Postup

  • 1

    Na přepuštěném másle nebo oleji osmažíme dozlata najemno nakrájenou cibuli. Maso pokrájíme na nudličky a po částech ho na připravené cibulce zprudka orestujeme, aby se zatáhlo.

  • 2

    Maso okořeníme, osolíme a přidáme pyré. Znovu orestujeme, podlijeme vývarem a necháme dusit. Před koncem ještě přidáme pokrájené žampióny.

  • 3

    Podáváme s rýží, těstovinami nebo pečivem.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace