Lehká uzená polévka s krupkami a jarní zeleninou




Podle tohoto receptu se vám uzená polévka zaručeně povede. Hotové maso vám ušetří obírání a autenticky provoní kuchyni, i když jste se nemuseli hodiny vařit s uzeným.

Suroviny

  • Karotka 3 ks
  • Máslo 2 lžíce
  • Zeleninový vývar 750 ml
  • Cibulka jarní 1 svazek
  • Hrášek 1 hrst
  • Krupky 100 g
  • Moravské uzené Hamé vynikající kvalita 1 ks

Postup

  • 1

    >>Moravské uzené, masová konzerva 340g HAMÉ koupíte na oficiálním e-shopu Hamé<<

    Krupky uvařte podle návodu a zatím nechte stranou.

  • 2

    Na másle orestujte jarní cibulku nakrájenou na kolečka. Po chvíli přidejte nakrájenou mrkev a ještě chvilku nechte restovat. Zalijte vývarem a přiveďte k varu.

  • 3

    Do polévky přidejte nakrájené moravské uzené a vařte dalších 10 minut. Přidejte krupky a hrášek a nechte už jen 5 minut prohřát.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace