Míchanice


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Moravské uzené Hamé vynikající kvalita 250 g
  • Vejce 3 ks
  • Ocet 2 lžíce
  • Slanina 50 g
  • Křeník Hamé 1 lžíce

Postup

  • 1

    Vejce si uvaříme natvrdo a necháme vychladnout. Poté je oloupeme a nakrájíme na větší kostky. Uzené a slaninu nakrájíme také na kostičky.

  • 2

    V míse smícháme uzené, křeník a ocet. Nakonec přidáme vejce a zlehka zamícháme.

  • 3

    TIP: Míchanice se tradičně podává s upečeným mazancem a horkým černým čajem s citrónem. I když je to nezvyklá kombinace, chutná naprosto skvěle.

     


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace