Rajská polévka


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 30 minut
  • 2 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Rajčatový protlak OTMA 115 g
  • Šalotka 2 ks
  • Zeleninový vývar 500 ml
  • Hřebíček 3 ks
  • Mletá skořice 0.25 lžička
  • Sůl 0.25 hrnek
  • Smetana zakysaná dle chuti
  • Máslo 1 plátek
  • Mouka hladká 0.5 lžíce
  • Bobkový list
  • Skořice celá kousek
  • Muškátový oříšek mletý 0.25 lžička
  • Rýže vařená 2 hrsti
  • Petrželka na ozdobu

Postup

  • 1

    >>Rajčatový protlak 115g OTMA koupíte na oficiálním e-shopu Hamé<<

    Šalotku nakrájejte nadrobno a na másle nechte zesklovatět. Zaprašte moukou a přidejte rajský protlak. Orestujte a zalijte vývarem.

  • 2

    Metličkou polévku rozmíchejte. Hřebíček rozdrťte a vmíchejte, přidejte muškátový oříšek, sůl a mletou skořici. Přidejte bobkový list a celou skořici a cca 20 minut povařte.

  • 3

    Vyndejte bobkový list a celou skořici. Přisypte vařenou rýži a zamíchejte. Polévku podávejte se zakysanou smetanou a ozdobenou lístky petrželky.


Nahrávám