Salát z červené řepy s křenem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 15 minut
  • 2 porce
  • Začátečník

Zimní lov na vitaminy může mít krásně červenou podobu. Seznamte se s nenápadnou vitaminovou bombou ‒ to je řepa v celé své červené kráse, doplněná o jablko a křen. Tito tři zimní kamarádi se chuťově velmi dobře doplňují v našem šťavnatém a mírně pikantním salátu.

Suroviny

  • Červená řepa 3 bulvy
  • Olej olivový 2 lžíce
  • Křeník Hamé 1 lžíce
  • Vlašské ořechy 1 hrst
  • Citronová šťáva 1 lžíce

Postup

  • 1

    Uvařenou řepu a jablko nakrájejte na menší kousky, ořechy nasekejte. V misce prošlehejte olej, citronovou šťávu a křeník od Hamé.

  • 2

    V salátové míse smíchejte všechny suroviny s dresinkem a podávejte s čerstvým pečivem.

  • 3

    TIP! Vařenou řepu koupíte ve většině obchodů s dobrým výběrem zeleniny. Připravit si ji samozřejmě můžete i doma. Vařte ji vcelku a bulvy před vařením pečlivě opláchněte, ale neloupejte.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace