Tofu kostky se zeleninou a rýžovými nudlemi


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Když se přírodní tofu vhodně upraví, je pořád zdravé a zároveň velmi chutné. S pikantní omáčkou rozhodně stojí za vyzkoušení.

Suroviny

  • Stroužek česneku 1 ks
  • Sójová omáčka 2 lžíce
  • Olej 1 lžička
  • Sojanka Pod masíčko 1 ks
  • Hoisin omáčka 2 lžíce
  • Sladká chilli omáčka 1 lžíce
  • Tofu 400 g
  • Rýžové nudle 250 g

Postup

  • 1

    >>SOJANKA POD MASÍČKO 340 g koupíte na oficiálním e-shopu Hamé<<

    Nasekaný česnek, hoisin omáčku, sójovou i chilli omáčku a olej smíchejte dohromady v misce. Tofu nakrájejte na kostky, přidejte k marinádě a promíchejte, aby se všechny kousky dobře obalily.

     

  • 2

    Poté tofu rozložte na plech a dejte na 20 minut péct při teplotě 220 °C, až se tofu upeče dozlatova.

  • 3

    Na pánvi ohřejte zeleninovou směs sojanka a vmíchejte opečené tofu. Podávejte s rýžovými nudlemi.

  • 4

    TIP!

    • Připravte jako přílohu rýžové nudle s restovanou zeleninou podle tohoto receptu


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace