Vajíčkový salát


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 20 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Klasické velikonoční dilema, co si počít s vajíčkovou nadílkou, vás tentokrát určitě nezaskočí. Vykoledované kraslice nakrájejte do chutného salátu s jarními ředkvičkami a kukuřicí a jen se po nich zapráší.

Suroviny

  • Vejce uvařené natvrdo 6 ks
  • Ředkvičky 5 ks
  • Majonéza 3 lžíce
  • Worcestrová omáčka 2 lžičky
  • Sůl dle chuti
  • Kukuřice lahůdková Znojmia 340 g
  • Červená cibule 0.5 ks
  • Hořčice 2 lžičky
  • Nasekaná hladká petrželka 1 hrst
  • Pepř dle chuti

Postup

  • 1

    >>Kukuřice lahůdková 340g ZNOJMIA koupíte na oficiálním e-shopu Hamé<<

    Rovnou v salátové míse připravte dresink z majonézy, hořčice a worcestrové omáčky. Dobře promíchejte.

  • 2

    Kukuřici nechte v cedníku okapat. Vajíčka oloupejte a nakrájejte na větší kousky, cibuli na plátky, ředkvičky na čtvrtinky. Vše dejte do mísy a zamíchejte, aby se suroviny dobře obalily dresinkem.

  • 3

    Posypejte nasekanou petrželkou a podle potřeby ochuťte solí a pepřem. Podávejte s čerstvým pečivem.


Nahrávám