Velikonoční Tiramisu


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Vejce 5 ks
  • Mascarpone 500 g
  • espresso 1 hrnek
  • Cukr 5 lžic
  • Piškoty cukrářské
  • Kakao na posypání

Postup

  • 1

    Vejce rozdělíme na bílky a žloutky. Žloutky vyšleháme s 5 lžícemi cukru, přidáme mascarpone.  Nakonec opatrně vmícháme sníh, který jsme si ušlehali z bílků. Cukrářské piškoty krátce namočíme v kávě a klademe do připravených sklenic. Potom piškoty zalijeme krémem. Těsně před podáváním přes sítko jemně poprášíme kakaem. Pokud nesníme Tiramisu hned, je dobré sklenici uzavřít víčkem a uchovat v lednici.


Nahrávám