Vepřová panenka s pečenou zeleninou


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Cuketa 1 ks
  • Paprika červená 0.5 ks
  • Pórek 0.5 ks
  • Švestková povidla slazená Hamé 1 lžíce
  • Máslo přepuštěné 1 lžíce
  • Lilek 0.5 ks
  • Červená cibule 1 ks
  • Olej olivový 2 lžíce
  • Vepřová panenka 350 g
  • Sůl

Postup

  • 1

    Troubu si předehřejeme na 180 stupňů. Zeleninu nakrájíme na větší kousky, v míse ji promícháme s olejem a povidly, osolíme a opepříme. Přendáme na plech s pečicím papírem a pečeme cca 20 minut.

  • 2

    Na pánvi si rozehřejeme přepuštěné máslo, na kterém opečeme panenku ze všech stran, z každé cca 3 minuty, poté ji necháme v troubě na 50 stupňů asi 10 minut odpočinout. Hotovou panenku nakrájíme na plátky a servírujeme spolu s pečenou zeleninou.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace