Bramborový salát


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Brambory salátové 1 kg
  • Okurky 5-7 cm Znojmia 4 ks
  • Vejce uvařené natvrdo 3 ks
  • Hořčice plnotučná 2 lžíce
  • Sůl
  • Směs do bramborového salátu Znojmia 330 g
  • Šťáva z 1/2 citronu
  • Majonéza 6 lžic
  • Petržel 3 hrsti
  • Pepř

Postup

  • 1

    Omyté brambory uvařte ve slupce doměkka (zhruba 20 minut, aby se nerozpadaly). Nechte vychladnout a oloupejte.

  • 2

    Nakrájejte na kostičky a dejte do velké mísy. Přidejte Znojmia Směs do bramborového salátu, ale lák nevylévejte.

  • 3

    Přidejte nadrobno nakrájené okurky, na kostičky nakrájená vejce, vmíchejte majonézu, hořčici, citronovou šťávu, nasekanou petrželku a pořádně promíchejte. Dochuťte solí, pepřem a lákem (podle toho jakou konzistenci salátu chcete).

  • 4

    Nechte alespoň hodinu odležet (nejlépe do druhého dne).


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace