Kuřecí fajita quesadilla


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 30 minut
  • 6 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Kuřecí prsa 1 ks
  • Paprika žlutá 0.5 ks
  • Cibule 1 ks
  • Paprika mletá 1 lžíce
  • Sůl 0.5 lžička
  • Tortilly pšeničné 2 ks
  • Rajčata krájená Otma gurmán 1 plechovka
  • Paprika červená 0.5 ks
  • Paprika zelená 0.5 ks
  • Olej olivový 2 lžíce
  • Sušený česnek 1 lžička
  • Římský kmín 0.5 lžička
  • Sýr cheddar strouhaný 1 hrnek
  • Nasekaný koriandr hrst

Postup

  • 1

    >>Rajčata loupaná krájená 400g OTMA koupíte na oficiálním e-shopu Hamé<<

    Kuřecí prso a zeleninu nakrájejte na tenké nudličky. Na olivovém oleji osmahněte maso. Přidejte koření a ¼ lžičky soli a osmahněte. Přidejte zeleninu a vařte doměkka.

  • 2

    Přilijte šťávu z plechovky do masové směsi a vařte 5 minut.

  • 3

    Masovou směs nechte vychladnout. Čistou pánev dejte na rozehřátou plotýnku, vyložte ji tortillou.

  • 4

    Polovinu tortilly posypte cheddarem, na ní vyskládejte masovou směs a opět posypte cheddarem. Přiklopte druhou polovinou tortilly a opečte z obou stran.

  • 5

    Zbytek plechovky vyklopte do vyšší mísy, přidejte koriandr a sůl a rozmixujte tyčovým mixérem.

  • 6

    Opečenou tortillu nakrájejte na třetiny a podávejte s rajčatovou salsou.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace