Šťavnatá prsíčka v kečupu s tymiánem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Tohle dvojité grilování v kečupovém kabátku dá kuřecím prsům ten správný říz!

Suroviny

Maso

  • Kuřecí prsa 2 ks
  • Čerstvý tymián 1 snítka
  • Sůl 1 dle chuti

 

  • Olivový olej 2 dcl
  • Kečup sladký Hamé 6 lžic
  • Pepř 1 dle chuti

Příloha

  • Mix salátů 1

 

Postup

  • 1

    Kuřecí prsa nakrájejte podélně na tenčí pláty masa. Osolte, lehce opepřete a naložte do uzavíratelné misky s olivovým olejem a větvičkou tymiánu. Nechte v lednici přes noc.

  • 2

    Než začnete grilovat, vytáhněte maso z lednice, aby mělo pokojovou teplotu. Na grilu je opečte lehce do zlatova, stáhněte a pomažte kečupem. Vraťte prsa na gril a opékejte minutku z obou stran, dokud nechytnou pěkně načervenalou barvu.

  • 3

    Posypte čerstvým tymiánem a podávejte se salátkem a kečupem.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace