Tagliatelle s olivami a Otmou


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Tagliatelle 1 balení
  • Bazalkové pesto 1 lžíce
  • Rajčata sušená 10 ks
  • Kečup Gurmán Otma 200 ml
  • Olivový olej 1 lžíce
  • Sůl bylinková 1
  • Cibule půlka
  • Olivy zelené naložené v chilli 1 konzerva
  • Stroužek česneku 1 ks
  • Strouhaný sýr dle chuti
  • Pepř dle chuti

Postup

  • 1

    Těstoviny uvaříte ve vroucí osolené vodě dle návodu na obalu. Cibulku si nakrájíte najemno. Sušená rajčata a olivy na půlky (můžete si nechat celé na ozdobu), česnek na plátky.

  • 2

    Na olivovém oleji osmahnete cibuli, přidáte rajčata, česnek, olivy a po asi 2 minutách zalijete kečupem. Přidáte lžíci pesta a necháte minutu probublat. V pánvi nebo hrnci smícháte směs s těstovinami. Dochutíte kořením.

  • 3

    Na talíři zdobíte jídlo sýrem, celými olivami a sýrem.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace