Be-Be střecha


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Cukr vanilkový 5 ks
  • Mléko 250 ml
  • Čokoládová poleva 2 ks
  • Balíček BEBE sušenek 2 ks
  • Máslo 500 g
  • Banán 2 ks
  • Tvaroh měkký 2 ks

Postup

  • 1

    Do misky dáme 2 měkké tvarohy a smícháme je s vanilkovým cukrem a nastrouháme do něj 1 banán. Pokud je to moc husté, můžeme lehce rozředit mlékem. A pořádně zamícháme.

    Na talíř si položíme alobal a na něj budeme pokládat celé sušenky, které vždy namočíme v mléce (namočíme a hned vyndáme). Sušenky pokládáme vedle sebe po 3 a do dvou řad. Na to dáme trochu připraveného tvarohu a po celé ploše rozmažeme. Poté navrstvíme další sušenky (nezapomínat vždy namočit) a zase pomažeme tvarohem větší vrstvou, do které vložíme doprostřed celý nekrájený banán. Banán namažeme také tvarohem, sušenky sklopíme k sobě do špičky. Nakonec střechu polejeme čokoládou a necháme zaschnout. Necháme proležet tak půl dne. Krájíme ostrým nožem namočeným v horké vodě, aby se nám čokoláda nelámala.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace