Bezlepkové tortilly


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 50 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Mouka bezlepková 110 g
  • Sůl 1 lžička
  • Tvaroh měkký 250 g
  • Česnek 2 stroužky
  • Sušená rajčata 5 ks
  • Ledový salát na ozdobu
  • Kukuřičná mouka 110 g
  • Vejce 2 ks
  • Mletá paprika pálivá 1 lžička
  • Šalotka 1 ks
  • Pepř mletý černý dle potřeby

Postup

  • 1

    V míse smícháme oba druhy mouky se solí. Přidáme vejce a 320 ml studené vody a pomocí metličky vymícháme hladké těsto.

  • 2

    Rozehřejeme pánev s nepřilnavým povrchem. Vlijeme na ní část těsta tak, aby bylo rozprostřené po celé ploše. Takto postupně usmažíme všechny tortilly z obou stran dozlatova.

  • 3

    Tvaroh promícháme s mletou paprikou, utřeným česnekem, najemno nakrájenou šalotkou a sušenými rajčaty pokrájenými nadrobno. Pomazánku dochutíme solí a pepřem. Na jednotlivé tortilly položíme list salátu. Potřeme je pomazánkou a stočíme. Naplněné tortilly podáváme např. s cherry rajčátky.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace