Bezlepkové tvarohové řezy s ovocným přelivem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Koláč bez mouky zkuste, i když vám lepek nijak nevadí. Je totiž moc dobrý a přelitý ovocem navíc vypadá skvěle, takže se s ním bez zaváhání můžete chlubit i návštěvám.

Suroviny

Těsto

  • Pudink kakaový 4 sáčky
  • Cukr hnědý 150 g
  • Olej rostlinný 20 ml

 

  • Vejce 1 ks
  • Prášek do pečiva 1 ks
  • Čokoláda hořká 1 ks

Náplň

  • Tvaroh měkký 500 g
  • Cukr moučka 100 g
  • Hot fruits s broskvemi od Hamé 1 ks

 

  • Změklé máslo 180 g
  • Cukr vanilkový 1 ks

Postup

  • 1

    Vyšlehejte nejdřív vejce s pudinkem. Pak přidejte cukr a prášek do pečiva a teprve poté olej – přidávejte ho po menších dávkách a pořádně zamíchejte. Nakonec nasekanou čokoládu. Tu můžete samozřejmě vynechat, pokud chcete mít řezy dietnější.

  • 2

    Menší pekáč vyložte pečicím papírem a nalijte na něj těsto. Pečte na 180 stupňů v předehřáté troubě 10–15 minut. Raději méně než více, protože buchta se rychle vysuší.

  • 3

    Upečený korpus nechte vychladnout a pusťte se do přípravy krému. Změklé máslo utřete nejprve s moučkovým cukrem a poté přidejte tvaroh. Pořádně vyšlehejte. Natřete v silné vrstvě na vychladlou buchtu.

  • 4

    Nakrájejte na kostky a při podávání každou porci přelijte broskvovým HOT Fruit Hamé Sweet.

  • 5

    TIP! Do těsta přidejte hrst nasekané hořké čokolády, bude to fakt dobrota.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace