Bramboráky z červené řepy


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 30 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Brambory 500 g
  • Česnek 2 stroužky
  • Mléko 100 ml
  • Sůl dle potřeby
  • Kmín drcený dle potřeby
  • Olej rostlinný dle potřeby
  • Červená řepa 500 g
  • Vejce 2 ks
  • Pohanková mouka dle potřeby
  • Pepř mletý černý dle potřeby
  • Majoránka dle potřeby

Postup

  • 1

    Brambory a červenou řepu oloupeme a nastrouháme do mísy. Přimícháme prolisovaný oloupaný česnek a vejce.

  • 2

    Poté přilijeme mléko a podle potřeby těsto zahustíme pohankovou moukou. Ochutíme solí, pepřem, drceným kmínem a majoránkou. Vše dobře promícháme a necháme asi 15 minut odpočinout.

  • 3

    Na pánvi rozpálíme olej a postupně osmažíme bramboráky z obou stran dozlatova. Pak je necháme okapat na papírovém ubrousku a podáváme např. s feferonkami.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace