Buchtičky plnene lekvarom


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Droždí 1 ks
  • Sůl 1 špetka
  • Mléko 500 ml
  • Džem 1 hrnek
  • Mouka polohrubá 1 kg
  • Cukr krystal 3 lžíce
  • Vejce 2 ks

Postup

  • 1

    Urobíme si z mlieka, cukru a droždia kvások. Zmiešame múku, vajcia, kryštálový cukor, štipku soli a kvások a vytvoríme vláčne cesto. Miesime cesto aspon 20 minút aby bolo výborné, potom ho necháme 40 minút kysnút na teplom mieste. Ked cesto nakysne rozvaľkáme ho a vykrajujeme buchty, ktoré plníme džemom. Buchty dáme pariť na 10 až 15 minút.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace