Buchty


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Droždí 1 ks
  • Olej rostlinný 50 ml
  • Cukr moučka 1 lžíce
  • Vejce 1 ks
  • Mouka polohrubá 600 g
  • Sůl 1 špetka
  • Mléko 300 ml
  • Višňový džem 1 ks

Postup

  • 1

    Z mlieka, cukru a droždia si pripravíme kvások. Do misky dáme múku, vajce, olej, soľ a primiešame vykysnutý kvások. Ak je cesto veľmi tuhé pridáme trošku vlažného mlieka. Dobre vypracujeme a cesto necháme vykysnúť. Z vykysnutého cesta vykrajujeme kolieska, ktoré plníme džemom HAME.vytvarujeme buchtičku a dáme ju pariť do hrnca s vodou. Buchty paríme asi 10 minút podľa veľkosti. Hotové buchty polejeme čokoládou.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace