Bylinkové těstoviny


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 30 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Těstoviny taglietelle 400 g
  • Petrželka 1 hrst
  • Rozmarýn 1 hrst
  • Šalotka 2 ks
  • Piniová semínka 4 lžíce
  • Chilli paprička 1 ks
  • Sýr pecorino 4 lžíce
  • Sůl dle potřeby
  • Pažitka 1 hrst
  • Bazalka 1 hrst
  • Česnek 2 stroužky
  • Olej olivový 4 lžíce
  • Pepř mletý černý dle potřeby

Postup

  • 1

    Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu ve vroucí osolené vodě. Bylinky omyjeme, osušíme a nasekáme nadrobno.

  • 2

    Šalotky a česnek oloupeme a nadrobno nakrájíme. Piniová semínka nasucho opražíme v pánvi. Vyjmeme je a dáme stranou. V pánvi poté rozpálíme olej a šalotku s česnekem na něm necháme zesklovatět. Přidáme bylinky, na kolečka nasekanou chilli papričku osolíme, opepříme a krátce orestujeme.

  • 3

    Hotové těstoviny slijeme a necháme okapat. Vmícháme je k ostatním surovinám v pánvi a krátce prohřejeme. Těstoviny rozdělíme na talíře a posypeme pecorinem, lístky bazalky a piniovými semínky.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace