Carpaccio ze svíčkové


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 30 minut
  • 4 porce
  • Zkušený kuchař

Suroviny

  • Hovězí svíčková 400 g
  • Pepř mletý černý
  • Pažitka snítka
  • Parmazán v celku 50 g
  • Listy salátu
  • Bazalka
  • Sůl
  • Olej olivový 4 lžíce
  • Jahody 4
  • Piniové oříšky pražené 50 g
  • Petržel snítka

Postup

  • 1

    Maso omyjeme a osušíme, osolíme a opepříme. Pak ho zprudka opečeme ze všech stran na pánvi na polovině rozpáleného oleje a necháme zchladnout.

  • 2

    Petržel a pažitku usekáme najemno a maso v bylinkách obalíme. Zabalíme ho do folie a dáme do lednice.

  • 3

    Vychladlé maso nakrájíme na velmi tenké plátky. Rozložíme je na talíře a zdobíme kousky jahod, hoblinkami parmazánu, kousky salátu a opraženými piniovými oříšky a lístky bazalky. Nakonec carpaccio pokapeme zbylým olivovým olejem.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace