Cibulová omáčka


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 20 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Cibule bílá 2 ks
  • Cukr krystal 3 lžíce
  • Ocet balsamico 2 lžíce
  • Olej rostlinný 2 lžíce
  • Víno červené 5 lžic
  • Hřebíček 3 ks

Postup

  • 1

    Cibuli nakrájíme na nudličky a zprudka orestujeme na oleji dozlatova. Přidáme cukr a utavíme na karamel. Poté přilijeme víno, balsamico a přidáme hřebíček. Prošleháme, krátce prohřejeme a poté necháme vychladnout.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace