Čína z květáku


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 40 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Květák 0.5 ks
  • Gyros koření 1 lžička
  • Vejce 2 ks
  • Pórek 0.5 ks
  • Anglická slanina 200 g
  • Sójová omáčka Vasco da Gama 4 lžíce
  • Solamyl 2 lžíce
  • Paprika červená 1 ks
  • Červená cibule 1 ks
  • Olej rostlinný 1 lžíce

Postup

  • 1

    Květák rozdělíme na růžičky a krátce povaříme v osolené vodě. Neměl by být příliš měkký.

  • 2

    V misce smícháme sójovou omáčku s kořením na gyros, solamylem a dvěma vejci. V připravené směsi obalíme povařený květák.

  • 3

    Očištěnou papriku, cibuli a pórek nakrájíme na nudličky. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme anglickou slaninu, krátce orestujeme a poté přisypeme obalený květák a zeleninu. Směs zprudka opečeme, až květák zezlátne. Pak zeleninu lehce podlijeme vodou, trochu zakápneme sójovou omáčkou a už jen krátce prohřejeme.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace