Fettuccine nero s lososem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 30 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Těstoviny fettuccine nero 400 g
  • Sůl dle potřeby
  • Česnek 2 stroužky
  • Šťáva z limetky 1 lžička
  • Špenátové listy hrst
  • Olej olivový 3 lžíce
  • Filet z lososa s kůží 400 g
  • Cherry rajčátka 200 g
  • Drcený černý pepř dle chuti
  • Bazalka na ozdobu

Postup

  • 1

    Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu v osolené vodě na skus (al dente). Lososa nakrájíme na kousky o velikosti sousta. Rajčátka překrojíme na poloviny nebo čtvrtiny, oloupaný česnek nasekáme nadrobno.

  • 2

    V pánvi rozpálíme olej, vložíme do něj kousky lososa a orestujeme ze všech stran. Přidáme nasekaný česnek a nakrájená cherry rajčátka a také je krátce orestujeme. Pak do pánve vmícháme uvařené okapané těstoviny.

  • 3

    Podlijeme trochou vody z uvařených těstovin, zakapeme limetkovou šťávou, osolíme, opepříme a společně prohřejeme.

  • 4

    Nakonec do pánve přidáme opraný čerstvý špenát. Promícháme, ale už dále tepelně neupravujeme. Při podávání ozdobíme lístky čerstvé bazalky.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace