Frittata s hráškem a krevetami


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 25 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Hrášek mražený 200 g
  • Paprika červená 1 ks
  • Mléko 100 ml
  • Kopr hrst
  • Olej rostlinný 2 lžíce
  • Krevety mražené předvařené 250 g
  • Vejce 6 ks
  • Sůl dle potřeby
  • Pepř mletý černý dle chuti

Postup

  • 1

    Hrášek propláchneme vlažnou vodou a necháme ho okapat a rozmrznout. Stejně učiníme s krevetami. Papriku očistíme a nakrájíme na drobné kostičky.

  • 2

    Vejce rozšleháme s mlékem a koprem. Osolíme je a opepříme.

  • 3

    Ve velké pánvi, kterou můžeme vložit do trouby, rozehřejeme olej a vlijeme do ní vaječnou směs. Když začnou vejce tuhnout, posypeme je zeleninou a krevetami.

  • 4

    Pánev vložíme do trouby předehřáté na 180 °C. Fritattu pečeme, dokud vejce neztuhnou. Podáváme s pečivem.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace