Frittata s obloženým bezlepkovým celozrnným chlebem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 40 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Vejce 6 ks
  • Strouhaný sýr 50 g
  • Kapary 1 lžíce
  • Olej olivový 1 lžíce
  • Bezlepkový celozrnný chléb 4 plátky
  • Uzený losos 50 g
  • Smetana na vaření 50 ml
  • Sůl dle potřeby
  • Cherry rajčátka 4 ks
  • Petržel 1 hrst
  • Čerstvý krémový sýr 50 g
  • Rukola 1 hrst

Postup

  • 1

    V míse smícháme vejce se smetanou, sýrem a špetkou soli. Kapary usekáme nadrobno a vsypeme do vaječné směsi. Rajčátka opláchneme a přepůlíme.

  • 2

    V pánvi zahřejeme olej a vlijeme do něj vaječnou směs. Když se vejce začnou srážet, lehce je promícháme, aby frittata byla po upečení nadýchanější. Pak povrch posypeme nasekanou petrželí a nakrájenými rajčátky. Pánev vložíme do trouby a povrch frittaty zapečeme pod grilem dozlatova.

  • 3

    Krajíce bezlepkového chleba lehce potřeme vrstvičkou krémového sýra. Obložíme je kousky lososa a lístky rukoly. Podáváme k frittatě.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace