Gnocchi se zeleninovou omáčkou


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 25 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Cibule 1 ks
  • Mrkev 4 ks
  • Rajčata konzervovaná krájená 500 g
  • Sůl dle potřeby
  • Cukr krystal špetka
  • Gnocchi chlazené 800 g
  • Paprika červená 2 ks
  • Extra panenský olivový olej Vasco da Gama 3 lžíce
  • Smetana na vaření 150 ml
  • Pepř mletý černý dle chuti
  • Bazalka 1 hrst
  • Strouhaný sýr 100 g

Postup

  • 1

    Cibuli oloupeme, nasekáme nadrobno a necháme ji zesklovatět na oleji v pánvi. Papriky a mrkev očistíme a nakrájíme nadrobno. Přisypeme je do pánve a orestujeme.

  • 2

    Zeleninu zalijeme sekanými rajčaty. Vše asi 10 minut povaříme. Omáčku zjemníme smetanou a dochutíme solí, pepřem, cukrem a nasekanou bazalkou.

  • 3

    Gnocchi uvaříme dle návodu na obalu. Rozdělíme je na talíře a přelijeme omáčkou. Každou porci posypeme nastrouhaným sýrem.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace