Grilované žampiony a zelenina se zázvorem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 30 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Česnek 2 stroužky
  • Zázvor čerstvý 80 g
  • Sůl dle potřeby
  • Cuketa 200 g
  • Patizon 200 g
  • Paprika červená 1 ks
  • Cherry rajčátka 4 trsy
  • Chilli paprička 2 ks
  • Olej olivový 200 ml
  • Římský kmín mletý dle chuti
  • Lilek 1 ks
  • Žampióny 250 g
  • Paprika žlutá 1 ks

Postup

  • 1

    Zázvor i česnek oloupeme a nastrouháme najemno. Chilli papričky očistíme a nasekáme nadrobno. Vše dáme do mísy a zalijeme olivovým olejem. Přidáme sůl, kmín a dobře promícháme.

  • 2

    Cukety, lilek a patisony omyjeme a nakrájíme na plátky. Žampiony oloupeme, papriky očistíme a nakrájíme. Rajčátka opláchneme.

  • 3

    Všechnu zeleninu vložíme do zázvorové marinády a necháme chvilku odležet. Pak ji položíme na rozehřátý gril a ze všech stran ji opečeme. Během grilování ji potíráme zbylou zázvorovou marinádou.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace